Sanatate si Calitate: Suc Proaspat Stors

Automatele noastre de suc natural de portocale tip Vending Machines marca "Orangefresh", ofera tuturor persoanelor (angajati, clienti, vizitatori) un suc de portocale proaspăt stors, preparat rapid  si „în direct", răspunzând astfel în cel mai bun mod cererii tot mai mari de produse sănătoase .

In ultimii ani tendinta romanilor de a se hrani cat mai sanatos a devenit din de in ce mai pregnanta, o serie de campanii, publicatii, bloguri etc promovand consumul de fructe si legume proaspete.

Sucul la cutie, obtinut prin procesul de pasteurizare, pierde o mare parte din vitamine, asa incat acestea pot deveni inactive; vitamina C in special este foarte sensibila la temperaturi mari.

Diverse studii prezentate de institute de cercetare alimentara au aratat ca asimilarea de nutrienti si vitamine artificiale este mult mai redusa decat a celor care provin din fructe proaspate. Astfel, s-a aratat ca, din punctul de vedere al sanatatii si al alimentatiei, fructele si legumele proaspete (sau sucul proaspat) nu pot fi inlocuite.

Automatele Orangefresh pot fi instalate în locuri foarte frecventate , precum școli, universități , săli de sport , cladiri de birouri , centre comerciale , aeroporturi, gări sau pasaje subterane. Sucul produs de automatele Orangefresh este de inalta calitate si puritate si are un pret corect (5 lei/pahar de 210 ml).

Portocalele stocate in Automatele de fresh, sunt atent selectionate si spalate profesional inainte de a fi introduse in aparate. Astfel, acest sistem este cel mai curat si igienic sistem de productie de suc de portocale natural de pe piata si va invitam sa il incercati in oricare din locatiile in care am amplasat un Distribuitor Automat marca "Orangefresh".