Despre Noi | Automate - Aparate profesionale de fresh si Sucuri naturale

Vezi aici scrisoarea de recomandare emisa de Banca Transilvania

Compania OrangeFresh Universal impreuna cu operatorul sau principal G.P.S Universal SRL, se ocupa in exclusivitate de operarea de Vendomate de suc natural fresh de portocale in BUCURESTI.

G.P.S Universal, este si operator de solutii de plata prin SMS, prin card RFID si mai ales a implementat tehnologia de plata cu card bancar la POS-uri amplasate pe automatele de produse si distribuitoarele automate (Vending Machines). Plata de produse din Vending Machines se poate efectua cu carduri bancare in premiera in Romania,on-line in timp real.

OrangeFresh Universal este compania care dezvolta si produce aparate profesionale de fresh de portocale dar si de alte sucuri naturale, aparate denumite in limbaj de specialitate "Vending Machines" sau popular cunoscute cu nume tip "Tonomat", "Vendomat" , Automat, etc. Suntem singurii producatori romani de aparate profesionale automate de distribuit sucuri naturale imbuteliate la Bag In Box.

Compania OrangeFresh Universal detine in prezent un numar de 75 de Vendomate de suc - Distribuitoare Automate de suc proaspat stors de portocale, numar care creste permanent.

Automatele noastre de suc fresh de portocale sunt instalate in diverse locatii doar in Bucuresti (cladiri de birouri, spitale, unitati de invatamant, aeroporturi etc. ). Punem la dispozitie partenerilor din HORECA dar si in imobile de birouri aparatele profesionale de distribuit sucuri naturale. la cerere, livram si sucurile naturale imbuteliate la Bag In BOx vidate si efectuam mentenanta si sanitizarea periodica a acestor aparate de distribuit sucuri naturale.

Deosebirea dintre Vendomatele de fresh de portocale si dozatoarele de sucuri naturale tip table top sunt multiple. In primul rand sunt dimeniuni diferite: Automatele de fresh au dimensiunile 1,9 x 0,9 x 0,9 m, in timp ce dozatoarele automate de sucuri au dimensiuni foarte mici: 0,4 x 0,35 x 0,3 m. In al doilea rand Vendomatele de fresh sunt niste aparate ptofesionale clasic de tip Vending Machine complet autonome, au incasator de monezi/ bancnote/ card bancar/ SMS si deci nu necesita un vanzator uman, in timp ce Table top-urile de distribuit sucuri naturale  nu permit incasarea automata de bani. A treia deosebire este ca Vendomatul de fresh stoarce portocale pe loc in fata clientului, in timp ce din dozatorul automat de sucuri se elibereaza suc natural din bag In Box, in general suc pasteurizat (pasteurizare = procedeul de eliminare a riscului de fermentare prin incalzirea lichidului la 78-82 grade C timp de 1-5 minute, urmat de racirea brusca. rezultatul acestei incalziri urmate de scaderea brusca a temperaturii este ca se "amortesc" pentru o lunga perioada de timp bacteriile din fructe care produc fermantatia).

Ne adresam tuturor companiilor si proprietarilor sau administratorilor de spatii de birouri sau spatii publice care doresc sa ofere angajatilor/clientilor/vizitatorilor posibilitatea de a bea un suc proaspat stors din portocale (fresh de portocale) 24/24 de ore, non-stop. Puteti alege intre Vendomatele de fresh de portocale care sunt administrate de companiile OrangeFresh & GPS Universal si care asigura aprovizionarea cu portocale, mentenanta si igienizarea manuala suplimentara a automatelor, service etc. sau, puteti sa cumparati sau sa primiti in comodat un aparat de distribuit sucuri naturale la Bag In Box de dimensiuni foarte mici.