FAQ | Afla de Sistemul Automat de Suc Proaspat de Portocale!

1. Ce operatiuni sunt executate automat de catre Automatul OrangeFresh? Doar stoarcerea portocalelor?

Raspuns:Pe langa taierea si stoarcerea pe loc a portocalelor, Automatul Orange Fresh executa absolut toate operatiunile, la fel ca intr-un automat de cafea de exemplu. Automatul elibereaza un pahar gol in caseta de pahare, initiaza procesul de stoarcere si simultan, disloca automat (din zona proprie de depozitare) un numar predefinit de portocale pe le sectioneaza si stoarce sucul fin jumatatile de portocala rezultate din taiere, in pahar.

2. Portocalele sunt spalate in prealabil?

Raspuns: DA.

In plus, intreg procesul de preparare are contact doar cu interiorul portocalelor, coaja nefiind deloc atinsa. De altfel, intregul proces de preparare poate fi urmarit prin geamul mare si transparent pe care Automatul Orange Fresh il are in partea sa frontala.

3. Cum se face igienizarea automatului? Cum sunt stersi stropii de suc de portocale din aparat sau de pe jos?

Raspuns: Igienizarea se efectueaza atat automat cat si manual cu substante certificate de sanitizare.Automatul este complet ermetic, nu sunt deloc stropi de suc de portocale in jurul acestuia. Nici in interior nu sunt stropi derivati din procesul de preparare; automatul Orange Fresh dispune de un sistem de igienizare automata, respectand standardele de igiena impuse de CE. Pentru igienizare nu este nevoie de racordarea la reteaua de apa a cladirii in care este amplasat automatul, intrucat acesta are propriul sistem de curatare, care intra in atributiile de mentenanta ale companiei Orange Fresh Universal.

4. Ce cantitate de suc de portocale elibereaza automatul intr-un pahar si cat costa?

Raspuns: O portie de fresh de portocale are minim 210 ml si costa 5 lei.

5. Automatul functioneaza si in exterior?

Raspuns: Automatul de suc fresh de portocale functioneaza in gama de temperaturi 0 grade C pana la + 40 grade C. In exterior le amplasam in incinte speciale cu ventilatie pentru vara si aeroterme pentru iarna.

6. Cat timp dureaza pana cand e gata sucul?

Raspuns: In aproximativ 40 secunde sunt stoarse portocalele care sunt necesare ca sa se umple un pahar de circa 210 ml de suc.

7. Automatul da si rest sau imi trebuie suma fixa?

Raspuns: Automatul nu da rest, dar suma ramasa se reporteaza. Astfel, cu o bancnota de 10 lei se pot achizitiona 2 pahare de suc fresh de portocale.

8. In cat timp se asigura umplerea aparatului daca se termina stocul de fructe?

Raspuns: Suntem avertizati in timp real cand stocul de portocale ajunge la un nivel critic in timp real, prin sistemul de telemetrie/monitorizare de la distanta prin GPRS. O echipa de aprovizionare se pregateste sa vina sa realimenteze cu portocale imediat ce primeste alerta de stoc critic de portocale. In cazul putin probabil ca se termina fructele din aparat foarte repede, echipa de aprovizionare este probabil deja pe drum si primeste o alerta suplimentara sa se grabeasca, a.i in maxim 15 de minute se reumple cu portocale camera de stocare si fefrigerare, care o capacitate de 55 kg de portocale proaspete.

Umplerea cu portocale dar si golirea de resturile de coji de portocale, igienizarea suplimentara a interiorului si exteriorului Automatului de suc de portocale precum si o curatenie de jur imprejurul locatiei in care se afla acest Vending machine necesita cca 30 de minute.

9. In caz de defectiune, in cat timp se intervine si cat dureaza aproximativ reparatia?

Raspuns: Service-ul primeste alerta in timp real prin sistemul de monitorizare / telemetrie prin GPRS si poate interveni in aproximativ 30 de minute de la declansarea alertei. Operatiunile de service dureaza in general foarte putin, pentru ca aceste Automate de fresh de portocale sunt noi, cu tehnologie noua si probabilitatea de aparitie de defecte serioase este foarte mica.