Termenii si conditiile de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabile site-ului www.orangefresh.ro. Folosirea acestui site presupune citirea si acceptarea fara limitari sau rezerve a acestora. Grupul de firme G.P.S Universal SRL si Orangefresh Universal SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila.

IMPORTANT: Produsele cu pret zero la care exista mentionat faptul ca se dau in regim de folosinta gratuita cu conditia de a se achizitiona bauturi doar de la noi, sunt subiect de negociere si aprobare prealabila de catre noi a solicitarii dumneavoastra. Nu va dam nici o garantie ca vom aproba cererea dumneavoastra si daca o vom face, trebuie semnat un contract intre noi pentru ca acest acord sa isi produca efectul.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Returnarea este permisa doar in cazul in care atat ambalajul cat si produsul NU sunt deteriorate/folosite. In caz contrat, produsul nu se schimba, nu se returneaza banii si consumatorul are dreptul sa isi ridice inapoi produsul de la show room-ul nostrum din Bucresti, str. Mircea cel Batran nr.76. Un produs neridicat de consumator mai mult de 6 luni de la o comanda sau returnare in conditii improprii, se caseaza, nu mai poate fi  stocat in show room si consumatorul pierde dreptul de a-si ridica coletul dupa ce a fost avertizat in scris la adresa de email trecuta la comanda de cel putin de doua ori in interval de 30 de zile.

Grupul de firme G.P.S Universal SRL si Orangefresh Universal SRL isi rezerva dreptul de a stoca informatiile clientilor (nume, adresa, e-mail, telefon, produse comandate, etc.) pe termen nedefinit, dar garanteaza confidentialitatea datelor (nu vom furniza nici o informatie la terte parti).

Prin comandarea de produse, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaje din pagina de contact sau trimiterea de e-mail-uri pe adresa Grupului de firme G.P.S Universal SRL si Orangefresh Universal SRL , se considera ca utilizatorul consimte primirea de e-mail-uri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a anula comenzile si conturile create.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit produs. In situatii exceptionale este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile chiar daca se specifica altceva. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in momentul confirmarii comenzii.

Continutul site-ului www.emavend.ro nu poate fi nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea scrisa a ORANGEFRESH UNIVERSAL SRL.

Grupul de firme G.P.S Universal SRL si Orangefresh Universal SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive.

Grupul de firme G.P.S Universal SRL si Orangefresh Universal SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.

Continutul site-ului este proprietatea ORANGEFRESH UNIVERSAL SRL.

Distribuitoarele de sucuri naturale "EmaVend" - marca inregistrata la OSIM, sunt produse de ORANGEFRESH UNIVERSAL SRL

Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din România. Orice drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia în vigoare.